Tagliatelle cu somon şi spanac

Smântână pentru gătit LaDORNA 32% grăsime

Spanacul e un ingredient versatil, experimentează cu el și vei vedea. Ideea noastră: tagliatelle cu somon, spanac şi smântână pentru gătit LaDORNA!

  • Timp de preparare 30 minute
  • Porții 4
  • Timp de fierbere 20 minute
Vezi rețeta completă

Ingrediente

  • Smântână pentru gătit LaDORNA 32% grăsime – 400 de mililitri
  • Tagliatelle – o pungă
  • Spanac (proaspăt sau congelat) – 500 de grame
  • Ceapă verde – o legătură
  • Usturoi – 2-3 căţei
  • Unt – un cubuleţ
  • Sare, piper, nucşoară - câte un praf
  • Parmezan – 20 de grame
  • Somon afumat – 250 de grame
  • Mărar – o legătură
  • Ulei de măsline – 20 mililitri

Preparare

  1. Fierbe spanacul în apă cu sare.
  2. Încinge uleiul de măsline, apoi căleşte în el ceapa verde. Adaugă usturoiul şi cubuleţul de unt.
  3. Adaugă smântâna pentru gătit LaDORNA, sarea, piperul şi nucşoara. Dă compoziția în fiert.
  4. Adaugă parmezanul ras.
  5. Fierbe separat tagliatellele, al dente, în apă cu sare. Scurge-le și adaugă-le în sos.
  6. Pune și spanacul scurs de apă.
  7. Adaugă somonul taiat cubuleţe.
  8. Fierbe totul 2-3 minute.
  9. Adaugă mărarul tocat şi încă puţin parmezan.
  10. Servește garnisit cu bucăţele de somon.

Mai multe idei

Loading...