Frișcă neîndulcită LaDORNA 32% grăsime – 200 de mililitri
Biscuiți cu cacao – 200 de grame
Unt topit – 100 de grame
Cremă de brânză LaDORNA – 1 kg
Zahăr brun – 150 de grame
Esență de vanilie – 2 lingurițe
Ouă – 5 bucăți
Zahăr pudră pentru ornat
Fructe de pădure pentru ornat
Merișoare deshidratate – 50 de grame
Preparare
Zdrobește biscuiții și amestecă-i bine cu untul topit.
Întinde amestecul astfel obținut într-o cratiță pentru torturi.
Într-un castron, amestecă zahărul brun, crema de brânză, esența de vanilie, frișca lichidă și cele 5 ouă întregi cu telul, nu cu mixerul! Adăugă merișoarele.
Toarnă amestecul peste blatul din cratiță.
Pune totul la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru 40 de minute.