Fettuccine cu fructe de mare

Smântână pentru gătit LaDORNA 20% grăsime

Uşor picantă, aromată şi exotică – aşa am descrie reţeta de fettuccine cu fructe de mare. Smântâna pentru gătit LaDORNA temperează totul într-un mix pe care, odată ce-l încerci, nu-l vei uita prea curând!

  • Timp de preparare 20 minute
  • Timp de fierbere 20 minute
Vezi rețeta completă

Ingrediente

  • Smântână pentru gătit LaDORNA 20% grăsime – 500ml
  • Busuioc proaspăt, cimbru, sare, piper, fulgi de ardei iute
  • Pătrunjel – o legătură
  • Ceapă verde – o bucată
  • Creveţi – 250 grame
  • Scoici – 250 grame
  • Parmezan ras, caşcaval ras – câte o jumătate de cană
  • Fettuccine – 250 grame

Preparare

  1. Fierbe pastele al dente.
  2. În același timp, pune smântâna pentru gătit la fiert, într-o cratiță. Când începe să fiarbă, scade temperatura și adaugă ierburile, sarea, piperul, ceapa tocată și pătrunjelul. Lasă totul la fiert pentru încă 7-8 minute, până amestecul se îngroașă puțin.
  3. Adaugă fructele de mare, amestecă şi lasă la fiert până creveţii devin opaci.
  4. Adaugă brânzeturile şi amestecă bine, apoi pune și pastele scurse de apă şi amestecă din nou.

Mai multe idei

Loading...