Smântână pentru gătit LaDORNA 23% grăsime – 200 de mililitri
Piept de pui dezosat – 3 bucăţi
Cârnaţi proaspeţi – 200 de grame
Cartofi – 2 cartofi medii
Roşii cherry – 200 de grame
Rozmarin - o rămurică proaspătă
Coriandru – 5 grame
Şofran – o linguriţă
Ulei de măsline
Sare, piper boabe – câte 5 grame
Preparare
Pisează într-un mojar rozmarinul, coriandrul, sarea, piperul boabe.
Taie fâşii pieptul de pui.
Aromatizează fâşiile de pui cu amestecul din mojar.
Taie cârnații în bucăţi lungi cât lăţimea fâşiilor de piept. Apoi rulează fiecare bucăţică de cârnat în pieptul de pui. La final, fixează rulourile cu scobitori.
Prăjește rulourile în tigaie, cu puţin ulei. Întoarce-le. Atunci când sunt prăjite pe ambele părţi, adaugă cartofii tăiaţi cuburi. Fierbe-le împreună până se înmoaie cartofii. Apoi adaugă roşiile cherry. Fierbe-le împreună 5 minute.
Adaugă smântâna pentru gătit LaDORNA şi şofranul. Fierbe totul încă 3-4 minute, la foc mediu.
Servește preparatul fierbinte, cu o salată verde alături.