Creveți gratinaţi, cu smântână și somon

Smântână pentru gătit LaDORNA 20% grăsime

Cum să te simți ca la mare fără să-ți părăsești bucătăria? Încearcă rețeta noastră rapidă și ușoară de creveți gratinați cu smântână pentru gătit și somon!

  • Timp de preparare 10 minute
  • Timp de fierbere 20 minute
Vezi rețeta completă

Ingrediente

  • Smântână pentru gătit LaDORNA 20% grăsime - 250 ml
  • Creveți - 800 grame
  • Somon afumat – 200 grame
  • Sare, piper – câte 5 grame
  • Pătrunjel, parmezan ras – câte 10 grame
  • Boia iute – 1 linguriţă

Preparare

  1. Usucă creveții cu hârtie de bucătărie.
  2. Pune-i într-un castron și condimentează-i cu puțină sare, piper, boia de ardei și pătrunjel.
  3. Adaugă somonul afumat tăiat felii, apoi smântâna pentru gătit şi amestecă.
  4. Toarnă amestecul într-o tavă şi pune la cuptor, pe funcția grill, pentru 20 de minute (până când suprafața este aurie).

Mai multe idei

Loading...