Gnocchi cu sos de legume şi migdale

Smântână pentru gătit LaDORNA 32% grăsime

Moi și consistenți, gnocchi se combină minunat cu un sos cremos din smântână pentru gătit și legume. Poți adăuga și câteva migdale crocante, dacă vrei să dai un twist rețetei. Poftă bună la gătit!

  • Timp de preparare 20 minute
  • Timp de fierbere 20 minute
Vezi rețeta completă

Ingrediente

  • Smântână pentru gătit LaDORNA 32% grăsime – 250 ml
  • Gnocchi – 800 grame
  • Morcovi – 200 grame
  • Dolvecei sau zucchini– 2 bucăți
  • Ţelină rasă – 150 grame
  • Ceapă – 1 bucată
  • Ulei de măsline – 10 mililitri
  • Apă – 125 mililitri
  • Migdale -100 grame
  • Sare
  • Piper – 2 grame

Preparare

  1. Taie morcovii și dovleceii în felii subțiri.
  2. Rade țelina.
  3. Prăjește ceapa într-o tigaie mare, apoi adaugă legumele.
  4. Pune sare și căleşte totul la foc mare timp de 1 minut.
  5. Adaugă 125 ml de apă și fierbe timp de 15 minute.
  6. Adaugă smântâna pentru gătit, sarea şi piperul.
  7. Prăjește migdalele în ulei de măsline.
  8. Fierbe gnocchi în apă sărată, scurge bine și adaugă în vasul cu legume. Condimentează cu sos de migdale.

Mai multe idei

Loading...