Momente pline de savoare

Brânza LaDORNA este cremoasă şi plină de gust – cum altfel ar putea fi, când e produsă din cel mai bun lapte? Bucură-te de ea ca gustare sau adaug-o în reţetele preferate!

În armonie cu natura

Oamenii au arătat dintotdeauna respect pentru natură în locurile de unde provine laptele ecologic LaDORNA. Din el e produsă crema de brânză BIO, cremoasă și fină.

Gust bun, natură curată

Văcuţele de la fermele noastre BIO mănâncă doar ce-i mai bun: iarbă proaspătă şi flori de munte. Noi credem că asta se simte şi în gustul bun al telemelei LaDORNA BIO.

Fină şi proaspătă

Crema de brânză LaDORNA e fină şi cu un gust plin de prospeţime – ideală pentru o gustare la fel de revigorantă ca o plimbare prin iarba verde din Ţara Dornelor.

Deliciu fin

Poţi simţi gustul fin desăvârşit cu perlele mari de brânză proaspătă cu smântână LaDORNA. Ideal de savurat simple sau în combinaţii creative, la micul dejun sau gustare.

Cremă de brânză proaspătă BIO

În Ţara Dornelor, din cel mai bun lapte ecologic românesc, ia naştere crema de brânză proaspata BIO. Mai departe, în bucătăria ta, din ea iau naştere cele mai sănătoase gustări. Poftă bună!

Telemea BIO

Cunoşti atât de bine gustul bun de telemea. Regăseşte-l acum şi în telemeaua BIO, plină de savoare şi, în plus, produsă cu mai mult respect pentru natură.

Cremă de brânză cremoasă

O gustare delicioasă cu cremă de brânză proaspătă LaDORNA e exact ce îţi trebuie oricând ai poftă de ceva fin şi bun. Este consistentă, gustoasă şi produsă din lapte de cea mai bună calitate.

Perle de brânză proaspătă cu smântână

6% grăsime

Îţi oferim o doză de inspiraţie pentru gustările savuroase dintre mese: perlele mari de brânză proaspătă cu multă smântână LaDORNA.

Perle de brânză proaspătă cu smântână

2% grăsime

Îţi doreşti să te răsfeţi cu ceva bun? Uite o idee: perlele de brânză proaspătă cu multă smântână LaDORNA. Încearcă şi varianta cu un conţinut mai mic de grăsime!