Mai pur, mai bun

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi când ne gândim la BIO ne gândim la Ţara Dornelor, cu păşunile ei curate, cu apele ei limpezi, cu vacile care pasc libere iarbă proaspătă şi flori de munte. Toate aceste lucruri dau întregii game LaDORNA BIO un gust mai bun, autentic.

Naturalul perfect păstrat

Laptele LaDORNA BIO este primul lapte ecologic românesc, provenit din ferme româneşti certificate ecologic. Produs cu respect atât pentru tine, cât şi pentru natură.

În armonie cu natura

Oamenii au arătat dintotdeauna respect pentru natură în locurile de unde provine laptele ecologic LaDORNA. Din el e produsă crema de brânză BIO, cremoasă și fină.

Gust bun, natură curată

Văcuţele de la fermele noastre BIO mănâncă doar ce-i mai bun: iarbă proaspătă şi flori de munte. Noi credem că asta se simte şi în gustul bun al telemelei LaDORNA BIO.

LAPTE ZILE UȘOARE BIO

3,5% GRĂSIME

Un pahar de lapte nu trebuie să vină la pachet cu simptome neplăcute! Laptele LaDORNA Zile uşoare este mai ușor de digerat pentru că nu conţine lactoză și păstrează toată bunătatea laptelui clasic: calciu și proteine, dar mai ales gustul extraordinar LaDORNA!

Acum, și în varianta BIO!

Potrivit pentru adulţi şi copii peste 3 ani care prezintă simptome neplăcute după consumul laptelui sau pentru cei care sunt intoleranţi la lactoză.

LAPTE ZILE UȘOARE BIO

1,5% GRĂSIME

Balonare, indigestie, simptome neplăcute după consumul laptelui? Încearcă LaDORNA Zile ușoare, lapte fără lactoză, mai ușor de digerat, acum și în varianta BIO! Gustul adevărat de lapte, dar în varianta fără lactoză și cu conținut mic de grăsime. Trebuie să guști ca să crezi.

Potrivit pentru adulţi şi copii peste 3 ani care prezintă simptome neplăcute după consumul laptelui sau pentru cei care sunt intoleranţi la lactoză.

Lapte BIO

3,7% grăsime

Laptele LaDORNA Bio este primul lapte ecologic românesc de cea mai bună calitate, provenit din ferme româneşti certificate ecologic.

Lapte BIO

1,5% grăsime

Laptele LaDORNA BIO este primul lapte ecologic românesc de cea mai bună calitate, provenit din ferme româneşti certificate ecologic. LaDORNA BIO înseamnă tot ce-i mai bun pentru tine şi familia ta, dar şi pentru natură.

Cremă de brânză proaspătă BIO

În Ţara Dornelor, din cel mai bun lapte ecologic românesc, ia naştere crema de brânză proaspata BIO. Mai departe, în bucătăria ta, din ea iau naştere cele mai sănătoase gustări. Poftă bună!

Telemea BIO

Cunoşti atât de bine gustul bun de telemea. Regăseşte-l acum şi în telemeaua BIO, plină de savoare şi, în plus, produsă cu mai mult respect pentru natură.

Unt BIO

82% grăsime

Unt pregătit după o reţetă tradiţională ce pleacă de la un ingredient în care punem toată bunătatea Ţării Dornelor: smântâna bio, din lapte colectat de la vacile din Ţara Dornelor.

Unt BIO

65% grăsime

Untul, aşa cum se făcea el odată. Untul LaDORNA este obţinut din smântână bio şi pregătit după o reţetă tradiţională, din lapte colectat de la vacile din Ţara Dornelor.