Rețeta pentru bunătate

Trezeşte-ţi imaginaţia culinară cu ajutorul unei smântâni delicioase, care oferă meselor tale o savoare unică!

Secretul bunătăţilor!

Imaginează-ţi ceva bun… ba nu, senzaţional. Şi acum pune în practică! Smântâna LaDORNA e touch-ul de savoare de care ai nevoie.

Deserturi, o bunătate!

Lasă-ţi creativitatea liberă! Joacă-te cu ingredientele, adaugă puţină pasiune, frişca LaDORNA şi… cam asta e reţeta pentru deserturi excelente.

Secretul deserturilor delicioase

Atunci când te gândeşti la un desert bun te gândeşti, probabil, la un Eton Mess răcoritor sau la o savarină yummy. La orice răsfăţ dulce pofteşti, fii sigur că LaDORNA frișca naturală spray îi va oferi un plus de savoare.

Perfecţiunea culinară

Smântâna, aşa cum o ştiai: cremoasă, proaspătă, gustoasă şi nelipsită din cele mai iubite reţete!

Smântână pentru gătit

33% grăsime

Plăcerea de a găti creşte şi creşte cu fiecare reţetă reuşită. Alimentează-ţi pasiunea pentru bucătărit cu rezultatele delicioase obţinute cu ajutorul smântânii LaDORNA!

Smântână pentru gătit

32% grăsime

Cele mai sofisticate reţete devin floare la ureche când foloseşti smântâna pentru gătit LaDORNA. Rezultate cu gust, de fiecare dată!

Smântână pentru gătit

20% grăsime

Gătitul înseamnă aceeaşi reţetă pe care o faci din nou şi din nou, până când iese…sublimă! În toate încercările tale, ai un aliat: smântâna pentru gătit LaDORNA!

Smântână pentru gătit

20% grăsime

Nicio reţetă fără un strop din bunătatea laptelui LaDORNA – smântâna pentru gătit oferă tuturor felurilor pe care le prepari un gust savuros, inconfundabil!

Smântână pentru gătit

15% grăsime

Sunt unele reţete care au nevoie doar de un miiiiic ajutor ca să fie excelente! Pe lângă pasiunea şi timpul tău, adaugă şi smântâna pentru gătit LaDORNA, produsă din lapte de cea mai bună calitate.

Frişcă neîndulcită

32% grăsime

Frişca din lapte LaDORNA, naturală şi gustoasă. Spusă şi “fericire pură”, pentru că e nelipsită din cele mai minunate dulciuri.

Frişcă neîndulcită

33% grăsime

Frişca din lapte LaDORNA, naturală şi gustoasă, acum într-un format mai practic. Pentru că momentul potrivit pentru o prăjitură cremoasă şi delicioasă e “oricând”! O găseşti în frigiderele din magazine.

Frișca spray

Naturală, gustoasă, produsă din smântână provenită din lapte, cu un dispenser profesional, LaDORNA frişca spray oferă oricărui desert o tuşă unică de savoare!

Smântână clasică

25% grăsime

Bogată şi consistentă, smântâna cremoasă LaDORNA este ideală pentru momentele în care vrei să te bucuri de o masă plină de savoare! Este produsă, bineînţeles, din lapte LaDORNA şi disponibilă şi în varianta de 175 g.